Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Брой 1 на сп. Полиграфия с раздел ProPACK

Скъпи читатели,

Започваме годината с умерена доза оптимизъм и с вярата, че през нея ще имаме достатъчно поводи за срещи и разговори по значими за бранша теми. С една от тях – дуалното обучение по полиграфия, с инж. Десислава Йорданова поставяме началото на поредица от дискусии, насочени към специалността „Полиграфия“ в средните и висши училища у нас.

Традиционният ни кратък обзор е начинът да припомним по-важните моменти от предходните 12 месеца и да благодарим на всички автори, рекламодатели, партньори и съмишленици, направили възможно излизането на списанието в нелекия бизнес сезон 2021.

Чрез статията на независимата агенция за пазарни и бизнес проучвания и секторни анализи – CBN Pannoff, Stoytcheff & Co, от страниците на бр. 1/22 на полиграфия поглеждаме към 2020/21 и перспективите за печатната и хартиената индустрия у нас.

Тема на разговора ни с изпълнителния директор на „Дунав прес“ Николай Алексиев са инвестициите на дружеството в оборудване за производство на опаковки.

Разговорът ни със собственика и управител на ТРИМИКС.БГ – Петър Петров, е оптимистичен поглед към бъдещето на българската полиграфия.

В поредица от интервюта в броя представяме носителите на наградите на сп. полиграфия за 2021 г. – д-р инж. Цветанка Апостолова (категория „Образователен принос“), Антон Симеонов (категория „Технологична инвестиция“), д.и.н. Цанко Комаров (категория „Устойчива заетост и развитие“), инж. Валентин Моновски (категория „Внедряване на значими технологии“ – награда на името на инж. Васил Василев).

Статията на авторски колектив от ХТМУ е на тема „Фактори, влияещи върху дълготрайността на хартията“.

Интервюто ни със съсобственика и управител на „Диагалпринт“ Диян Петков в частта ProPACK е поглед към пазара на вътрешна реклама у нас. Тясно свързана с рекламата е и статията на проф. Христо Кафтанджиев „Еротизираният дизайн“. Статията на доц. Силвина Илиева и Велислава Антонова от ТУ – Пловдив ще ви запознае с вкуса на цветовете и дизайна на опаковки за хранителната промишленост.

Брой 1/22 на сп. полиграфия с раздел ProPACK ще бъде при вас първото десетдневие на март.

 
01.03.2022 13.03ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар