Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Брой 5 на сп. Полиграфия с раздел ProPACK

Скъпи читатели,

В бр. 5/22 затваряме цикъла сборни интервюта, който започнахме в началото на годината (бр. 2/22), с разговори с представителите на „тежката артилерия“ в бранша – доставчиците на машини и оборудване за полиграфията.

С фокус върху машините и оборудването, но през призмата на консумативите за печат, от страниците на списанието поглеждаме към наличните на българския пазар чрез фирма „Булграфика“ безпроцесни пластини EcoDOP.

Не пропускаме да погледнем и към тазгодишните конференция и награди на сп. полиграфия, емоцията от които може би ще доловите в акцентите от представените от екипите на „Щерев“ и „Коника Минолта Бизнес Солюшънс България“ теми и в разговорите ни с носителите на две от отличията на полиграфия – г-жа Елена Дречева и г-н Петър Кънев.

Статията на гл. ас. Деница Младенова е на тема: „Културно-историческото наследство и медийната му интерпретация в интернет среда“.

Тема на статията на проф. Христо Кафтанджиев са „Музеите и техните маркетингови комуникации“.

Разработеният от CHROTEX иновативен софтуер, който представяме в раздела ProPACK, е в полза на фирмите от опаковъчния бранш.

Статията на доц. Силвина Илиева и докт. Велислава Антонова е на тема „Цветът и вкусът в опаковките на храни през погледа на графичните дизайнери“.

За настроение и защото след броени дни ще отбележим най-светлия християнски празник – Рождество Христово, сме подбрали за вас част от отличените проекти в конкурса Pentawards 2022.

 

Брой 5/22 на сп. полиграфия с раздел ProPACK ще бъде при вас второто десетдневие на декември.

 
09.12.2022 19.29ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар