Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

На 9 и 10 септември МУЛТИВАК България организира второто за тази година издание на МУЛТИВАК Академия

Екипът на МУЛТИВАК България ЕООД е подготвил актуални теми в областта на опаковането на прясно месо, риба, хлебни и сладкарски изделия, плодове и зеленчуци.

На 9 септември ще бъде представена първата част от семинара, посветен на опаковането на прясно месо. Участниците в МУЛТИВАК Академия ще могат да се запознаят с иновациите по отношение дизайна на опаковки, безопасността, маркирането, етикетирането и удължаването срока на годност на прясното месо.

През втората част от деня ще започне семинар на тема: „Опаковане на прясна риба, морски дарове и обработена риба“с акцент върху безопасността и удължаване срока на годност на продуктите. Специално за сектора Рибно производство и преработка е предвидена лекция в областта на етикетирането и маркирането. Ще бъдат представени и световните тенденции в обработката, съхранението и опаковането на риба и морски дарове.

Още по-интересна е програмата за 10 септември. За първи път в България, в шоурума на МУЛТИВАК България ЕООД в София може да се види FreshSafe технологията за опаковане и съхранение на плодове и зеленчуци. Семинарите за сектора Обработка на плодове и зеленчуци са в помощ на производителите в активния сезон лято-есен и са насочени към подобряване срока на годност на салатните миксове (свежи плодове и зеленчуци) и уточняване на изискванията по отношение на тяхното опаковане, етикетиране и маркиране.

Ще бъдат разисквани и актуални теми от секторите Хлебопроизводство и Сладкарство. Семинарната програма е богата и в нея са поканени да вземат участие гост-лектори от водещи световни компании в областта на съхранението на храни в газова среда, и на тяхното етикетиране и маркиране. В рамките на МУЛТИВАК Академия ще бъдат предложени и готови решения за повишаване добавената стойност на продуктите, както и много възможности за създаването на нови успешни партньорства.

За повече информация:

Покана

• www.multivac.bg

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар