Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Очаквайте бр. 4 на сп. Полиграфия с раздел ProPACK

Скъпи читатели на сп. полиграфия с раздел ProPACK,

В бр. 4/2018 на списанието поставяме акцент върху печата на етикети и решението за алтернативен печат – MGI JETvarnish 3D Evolution, и отбелязваме инсталацията на 100-ния Vareo.

Тематично, в началото на учебната година със Симеон Марков правим преглед на европейските университети с насоченост към полиграфията. Представяме ви предимствата на дигиталните технологии за апликация и обработка на печатна продукция – Liquid metal печат и digiCut, и поглеждаме към предстоящия COPIS.

С художника Капка Кънева правим исторически преглед на поп-ъп книгите.

За поп-ъп книги – и не само за тях – е разговорът ни с художника дизайнер Мария Налбантова.

Гост на сп. полиграфия е представителят на унгарската школа в лого дизайна – Петер Мацо. В списанието ще намерите още вариант на програмата на Антон Иванов за дизайн на опаковки и кратка история на етикетите от Васил Станев.

В броя отговаряме на въпроса защо книгите са по-добри за учене и заедно с Ивайло Дишков търсим пресечните точки между „YouTuber“ и „BookTuber“. Зачекваме темата за половите стереотипи в рекламата и ви провокираме с интерпретацията на Кирил Кирилов за символните знаци в Магурата.

Не пропускаме възможността да ви информираме и за няколко предстоящи изложения.

Частта ProPACK е с фокус върху концепцията BIOPAP® и няколко решения за опаковане на храни. Презентацията на Снежана Тодорова поставя акцент върху безопасността и екологичността на опаковките, влизащи в контакт с храни.

Четвърти брой на сп. полиграфия с раздел ProPACK ще бъде при вас в последната седмица на септември 2018 г.

 

Очаквайте ни отново в края на октомври с пъстър букет от статии, интервюта и новини от света на полиграфията.

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар