Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Тече международното стрийминг събитие Print4All Conference – Future Factory

„Вярваме, че кризите могат да бъдат повратна точка и не можем да стоим и да чакаме да свършат; трябва да планираме и да създадем бъдещето заедно.“

Андреа Бриганти, генерален мениджър на Acimga и Federazione Carta e Grafica

Провокирана от актуалните за бранша теми „Индустрия 4.0“ и „Устойчивост“, Асоциацията на италианските производители на машини за графичната, преработвателната и хартиената индустрия (Asimga) търси мнението на водещи експерти и представители на индустрията от цял свят за преглед на тенденциите в световната икономика с цел очертаване на перспективите за развитие на глобалната печатна, преработвателна и опаковъчна индустрия.

Тенденциите и перспективите за печатната и опаковъчната индустрия са в центъра и на кръглите маси между производителите на оборудване, печатниците и собствениците на марки Uteco, HP, SIT, Sacchital, Barilla и Orogel и представителите на международни асоциации на индустрията Intergraf (Европа), APTech (САЩ), Peiac (Китай), Ipama (Индия), Picon (Великобритания).

Гост лектори на конференцията са климатологът и член на Междуправителствения съвет по изменение на климата (IPCC) Найджъл Тапър (Австралия), мениджърът глобални партньори Алис Бодро (Франция), професорът от Висшето училище по мениджмънт SDA Bocconi (Милано) Енцо Баглиери (Италия). Модератор на събитието, на живо от телевизионното студио във Via Mecenate (Mилано), е журналистът Матео Бодроне.

Спомоществователи на стартиралата преди броени минути (11:00 ч. италианско време) конференция са Търговската агенция към Министерство на външните работи и международно сътрудничество на Италия (ITA) и Обединението на италианските доставчици на решения за графичната индустрия (Argi).

Подробности за събитието в бр. 4/20 сп. полиграфия и на сайтовете на Принт енд Пъблишинг.

 

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар