Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

70 години сп. Полиграфия и среща на бранша

На 27 юни 2019 г. в Гранд Хотел София се проведе полиграфическа среща, на която бе отбелязан и 70-годишния юбилей на сп. Полиграфия.

Присъстваха над 80 представители на полиграфическия бранш в България, както и бизнес гости от страна на австрийски партньори, а официални гости на срещата бяха Петър Кънев – почетен председател на Съюз на печатарската индустрия в България и председател на Комисията по икономическа политика и туризъм към 44-то Народно събрание, Яна Топалова – зам.-изпълнителен директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП); Валентин Цолов – издател на сп. Полиграфия и Красимир Илиев – председател на Съюз на печатарската индустрия в България (СПИБ).

Полиграфическата среща бе организирана в партньорство с Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и на Съюза на печатарската индустрия в България.

По време на вечерта бяха проведени редица бизнес разговори и осъществени полезни контакти между присъстващите и официалните гости.

По повод 70-годишния юбилей на сп. Полиграфия бяха изпратени поздравителни адреси от Президента на Република България – Румен Радев, Комисия по икономическа политика и туризъм към 44-то Народно събрание – Петър Кънев, министъра на икономиката – Емил Караниколов, министъра на културата – Боил Банов, изпълнителния директор на ИАНМСП – д-р Бойко Таков и Управителния съвет на СПИБ.

Всички присъстващи на полиграфическата среща получиха екземпляр от юбилейния брой на сп. Полиграфия и монета, изработена специално за случая.

 
05.07.2019 14.54ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Събития/Изложения


Таг :

Събития, Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар