Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Впечатляваща гама от решения на Xeikon на Labelexpo 2011

  •  
  •  
  •  
  •  


От Xeikon ще зарадват посетите­лите на тазгодишното издание на Labelexpo с впечатляваща гама от решения, предназначени за цифров пе­чат на етикети. Освен най-продук­тивната цифрова преса за уеб ети­кети Xeikon 3500, компанията ще демонстрира предимствата на суха­та тонер технология по отношение на качеството, устойчивостта, гъв­кавостта и рентабилността на пе­чатните изделия.

След миналогодишния успех на се­рията Xeikon 3000 в Северна и Южна Америка тя ще бъде представена на изложението заедно с Xeikon 3030, Xeikon 3500 и Xeikon 3050. По този на­чин компанията ще подчертае широкия спектър от бизнес възможности на продуктовата си гама от диги­тални преси за етикети, излизащи извън рамките на самозалепващите етикети, като например етикетите с топъл печат, wet glue етикетите, подходящи за пластмасови и стъкле­ни бутилки, и др.

Чрез най-новите попълнения — DCoat330, UCoat500 и miniD в проду­ктовото си портфолио Xeikon пред­лага уникално решение за пълно про­изводство — предпечат, печат и довършителни процеси на етикети с 20 500 мм уеб ширина. В зависимост от ритъма на работа DCoat500 може да бъде поставена в онлайн или оф­лайн позиция, както и да работи на пълен или полуротационен режим. Ос­вен включените за последния етап на производство отрезни и пренавивни функции DCoat500 придава завършен вид на продукта чрез прилагането на UV лак или ламинат.

На практика комбинацията от Xeikon 3500 и DCoat500 представля­ва пълната гама от цифров печат на етикети и довършителни решения и е повече от подходяща за производ­ство на къси тиражи.

Заедно със своя партньор MOSS – лидер в декорирането на контейнери и гъвкави продукти, Xeikon ще пред­стави възможностите на цифрова­та технология за печат чрез свои­те дигитални преси. Високата гъв­кавост на производствения процес, позволяваща по-късното прилагане на апликациите в сравнение с тради­ционните методи плосък и офсетов печат, заедно с високото качество на етикетите по отношение на цве­товете и устойчивостта им на на­драскване и вода е идеална възмож­ност за подобряване на бизнеса.

Заедно с Xeikon 3030, Xeikon 3050 и Xeikon 3500 серията Xeikon 3000 включва четири дигитални преси за етикети, разделени в две уеб ширини: 330 мм (13“) и 516 mm (20,3“), позволя­ващи печат при максимална скорост независимо от формата и размера на етикетите, както и от броя на използваните цветове. Онлайн денси­тометърът осигурява автоматична плътност и контрол на регистъра и позволява фина настройка по време на печат. Серията Xeikon 3000 използ­ва специално разработения за паза­ра на етикети екологично съобразен QA-I тонер, гарантиращ качество на изображението, устойчивост на светлина и безопасност по отно­шение на хранителните продукти.Разработваните в продължение на години дигитални модели на Xeikon могат да печатат върху богата гама от субстрати, включително самоза­лепващи материали като коекстру­дирани филми, Ворр фолиа, PVC и PET, картони, хартия, прозрачни и непро­зрачни фолиа, което ги прави изключи­телно подходящи за работа в сфера­та на опаковъчната индустрия.

 
31.10.2011.
Автор: ProPack Magazine
0 Коментари
Таг :

Тенденции в опаковането, Етикети

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар