Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Български проект за детски биохрани в качествени опаковки

  •  
  •  
  •  
  •  


Днес на българския пазар вече съществуват производители, които предлагат качествени и пълноценни
детски менюта. Един от тях е компанията за детски биохрани ОЗИ Груп и Ко ООД

В близко бъдеще биохраните на компанията ще бъдат предлагани в нови полипропиленови опаковки с подобрен дизайн и функционалност. Опаковката ОЗИ е изработе­на от полипропилен — материал, който е изключително подходящ за опаковане не само на храни за деца от 1 до 3 години, но също и за хранителни добавки и фармацев­тични продукти като сиропи за кашлица, витамини и т.н. Този материал успешно замества стъклените бурканче­та, като не позволява миграция на химически вещества в храните.

Температуроустойчивостта на материала позволя­ва да се пълни с храната още докато е топла — ведна­га след приготвянето и, когато температурата е все още около 85оС. По този начин храната достига до деца­та така свежа, вкусна и хранителна, както в мига на ней­ното приготвяне. Затварянето — опаковката е с плом­ба, което гарантира, че храната е опакована и доставе­на до децата надеждно защитена от неволно отваряне по време на транспорта от кухнята до крайния потре­бител. Пломбата обезпечава сигурността, че са спазени всички необходими санитарно-хигиенни изисквания за опа­коване на детски храни. Когато майките отворят плом­бата на опаковката непосредствено преди да нахранят своите деца, те могат да бъдат сигурни, че така правят най-доброто за тях, защото могат да бъдат абсолютно уверени в безупречното съхранение на храната от кухня­та до консуматора.

Опаковката е с вместимост от 250 мл, което е съо­бразено с количеството храна за деца на тази възраст.

Дизайнът на опаковката е хармоничен, интересен, дори иновативен по отношение на възможностите за презентиране на опакования продукт, а също така и за рекламните цели на производителя на храните. Визия­та е впечатляваща и привлича като магнит малки и голе­ми — всеки иска да вземе в ръка нещо толкова интригува­що като този съвършен продукт, резултат от упорита­та работа на конструктори, технолози и маркетолози. Всеки, който познава спецификата на този пазар, би по­твърдил, че перфектната опаковка превръща храната в подарък.

Храните на Ози Груп са предназначени за деца във въз­растовата група от 1 до 3 години.

 
19.10.2011.
Автор: ProPack Magazine
0 Коментари
Таг :

Опаковъчни материали

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар