Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Опаковъчни решения за месопреработватели и магазини за месо от MULTIVAC

  •  
  •  
  •  
  •  


По време на изложението SÜFFA, което ще се проведе от 28 до 30 септември 2014 г. в Щутгарт, Германия, на щанд Е62 в палата 6 MULTIVAC ще представи опаковъчните си решения пред специализирана публика от месопреработвателния бранш. Със своите функции – автоматизирано опаковане на продуктите, практичност, лесно управление и гъвкавост по отношение на приложението, многообразната гама машини на компанията е улеснение за месопреработвателните предприятия. Базовите модели, които MULTIVAC ще предложи за месарските магазини, са камерните машини C 200 и C 300, заемащи малко пространство и гарантиращи първокласни опаковъчни резултати.

Двукамерната C 450 е специално разработена за средни по големина партиди. Благодарение на двете си камери и четирите лепящи шини машината е изключително ефективна: докато в едната камера се вакуумира и запечатва, в другата могат да се зареждат нови продукти.

В групата на трейсийлърите ще бъде представен базовия модел T 200. Многообразният и високопроизводителен трейсийлър е подходящ за производители, нуждаещи се от полуавтоматична система за опаковане в тарелки и предлага перфектно качество на залепване, оптимален експлоатационен живот и максимално висока надеждност на опаковките.

Чрез компактния базов термоформър модел R 085 MULTIVAC отговаря на актуалните тенденции в опаковъчната индустрия. Машината се предлага с четири различни стандартни формата по избор, като при нужда форматите лесно могат да бъдат сменени за кратко време. R 085 на MULTIVAC опакова както слайсове, така и цели продукти в меко фолио. Сред предимствата на машината са и задвижваните от електрически мотори повдигащи механизми и транспортна верига, благодарение на които термоформърът отговаря на високите изисквания за подобрена енергийна ефективност. Напомняме, че за първи път иновативната машинна концепция бе представена на изложението interpack в Дюселдорф през май т.г.

Определено добро и икономически атрактивно решение за автоматизирано опаковане в пликове е камерната машина с конвейер B 210. Тя е адаптивна към индивидуалните нужди на клиентите и може да опакова голяма гама продукти. B 210 е и много гъвкава по отношение на конфигурацията. Такива са и разнообразните възможности за размери на камерата и за системите на лепене.

На изложението SÜFFA MULTIVAC ще представи и новата етикетираща машина с конвейер BASELINE L 300, представляваща икономичен базов модел средна производителност, предназначен за лесно етикетиране отгоре, отдолу или по ръба на опаковката. Управлението на BASELINE L 300 се осъществява посредством удобно монтиран фронтално на транспортната лента за етикети терминал MC 10. По-ограниченият брой опции, които предлага моделът, предполагат по-кратко време за конфигурация и доставка. Това го прави силно конкурентен стандартен модел за етикетиране.

Наред със своите многообразни машини MULTIVAC ще предложи на месопреработвателите цялостна консултантска подкрепа по отношение на опаковъчния процес и дизайна на опаковки.

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар