Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Технологичните решения на Prati с очаквано международно признание на Labelexpo 2011Посетителите на най-голямото съ­битие в света на етикетите ще имат възможност да се запознаят с последните технологични решения на италианската компания и предла­ганите от нея услуги. Очакванията са машините на Prati да предизвикат интерес не само поради дългото от­съствие на компанията от изложе­нието (последното ™ участие е през 1993 г.), но и поради нейната популяр­ност във фармацевтичния сектор.

Осемте машини, които Prati ще покаже на Labelexpo, са изключител­но успешни – четири Slitter навивач­ни машини, две машини VEGAplus за конвертиране на платформи, PharmaCheck VEGAplus на Booklet Maker. Saturn Linerless пък е пример за екологична машина без отпадъци. В допълнение ще бъдат демонстрира­ни и три други Slitter навивачни маши­ни тип Saturn, снабдени с цифрови фо­тоапарати за контрол. Със своето над 30-годишно присъствие на паза­ра Prati си е създала име на надежден доставчик на системи, съобразени с индивидуалните нужди на клиенти­те. Освен машини за самозалепва­щи етикети компанията предлага и богата продуктова гама, включва­ща модулни маси, VEGAplus регулиру­еми платформи и системи за провер­ка на данните. Специално съобразе­на за нуждите на фармацевтичната промишленост е PharmaCheck довър­шителната система.

Със своите над 1000 монтирани машини Prati е известна в цял свят. Компанията разполага с добре орга­низирана дистрибуторска мрежа, ба­зирана в Равена, Италия, която об­служва Европа, Близкия изток, Индия, Австралия, Далечния изток, Южна Африка и Южна Америка. Клиентите от Северна Америка се обслужват от американския клон на компанията AUTOMATION Prati.

За повече информация посетете: www.praticompany.com

 
27.10.2011.
Автор: ProPack Magazine
0 Коментари
Таг :

Опаковъчни технологии

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар