Още от основаването си през 1872 г. в Манчестър Duerr са запазили традиционните за производството си сладка и конфитюри в стъклени буркани. Това обаче по никакъв начин не е попречило на компанията да търси повече и по-добри възможности в отговор на нарастващите потребителски очаквания. Последното нововъведение, представено на изложението Interpak, е технология на затваряне, състояща се от две части – централна (плаващ панел с вакуум запечатване) и външна (пръстен, действащ като механизъм за отваряне и затваряне). Целта на технологията е да намали въртящия момент, като премахне необходимостта от затваряне, което я прави изключително удобна за потребителите от всички възрастови групи. От компанията не са забравили да приложат и етикет със съответните инструкции за отваряне и затваряне на сладката и конфитюрите, като при това са запазили дизайна на бурканите.
Традиция и иновация в едно
Още статии от същата категория
-
Автор: ProPack Magazine
0 Опаковъчни решения за ... -
Автор: ProPack Magazine
0 X-Rite технология на i1Display Pro за ... -
Автор: ProPack Magazine
0 Печатните опаковки от Xerox с едни ... -
Автор: ProPack Magazine
0 Аtlantic Zeiser с нови интегрирани ... -
Автор: ProPack Magazine
0 Ролните преси на Indigo -
Автор: ProPack Magazine
0 HD Flexo