Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Domino с два продукта на Labelexpo Europe

  •  
  •  
  •  
  •  


За 33-годишното си съществуване английската Domino си е създала име на компания, участваща в разработ­ването и производството на тех­нологии за кодиране, маркиране и пе­чат, обхващащи проектирането и производството на двоични, непре­къснати, пиезо и топлинни решения за мастиленоструен печат. Сред ус­лугите, предлагани за търговския сектор, са и довършителни печат­ни дейности, както и широк кръг от специализирани уеб приложения.

На тазгодишното Labelexpo в Брюксел Domino ще представи ключо­ви технологии за бързо и ефективно персонализиране на етикети. Инте­лигентните функции на системите K600i и N600i са базирани на UV тех­нологията, използвана при мастиле­ноструйния печат на 600 dpi при ско­рост между 50 и 75 метра в минута.

Идеалният за печат на променли­ви данни K600i на Domino ще предложи качество, сравнимо с това на пред­печата, два пъти по-висока скорост в сравнение с цифровите системи, два пъти по висока резолюция на пе­чат (600 dpi) с три или четири нива на сивото и скорост на линията от 50 до 150 метра в минута.

K600i поддържа следните функ­ции: печат на променлива информа­ция, баркодове, 2D кодове, включител­но QR кодове, номера, графики, лога и персонални данни с различни размери на изображението.

Приложеното към K600 WebEx раз­ширение улеснява значително печата на променливи данни, което го прави особено подходящ за печат на рекла­ми, билети и т.н.

Другият продукт, с който Domino ще се представи на тазгодишното Labelexpo Europe, е пиезо мастиле­ноструйният N600i Digital Label Press, съчетаващ в себе си производител­ността на флексопечата с гъвка­востта на дигиталния печат.

Пресата N600i, която работи с UV мастила, притежава операционна система с висока разделителна спо­собност (600 dpi) и може да печата при скорост 50–75 метра в минута.

N600i използва един от най-мал­ките размери на капката за фина детайлизация на изображението, а възможността за автоматизиран печат до 1500 м² повишава рентабил­ността на дългите серии. В допълне­ние към тези функции почистването на печатащата глава и автоматич­ното подравняване способстват за поддържането на максимално високи нива на ефективност на цялостното оборудване.

Що се отнася до дизайна на K600i и N600i, той е въплъщение на отдав­на установени традиции в техноло­гията на производство на мастиле­ноструйни принтери.

За повече информация посетете: www.domino-printing.com

 
27.10.2011.
Автор: ProPack Magazine
8 Коментари
Таг :

Опаковъчни технологии

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Коментари8Добави коментар

Добави коментар