Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Kongsberg I-XL24 на TriakonЛогично беше след Kongsberg I да се появи версията XL24 с нейните решения за довършителни щтрихи при направата на етикети, плакати, поздравителни и бизнес картички и др. Цялостното и влияние върху предпечатния поток и най-вече масата за рязане и i-cut Suite-софтуерът превръщат полуготовите продукти в напълно завършени.

При Kongsberg XL24 първата стъпка в производствения процес започва с клиентския PDF файл, който се отваря в отдел предпечат на Triakon. Следва проверка на техническите аспекти, евентуална промяна в текста и цветовете и финален преглед. Редактирането на полетата и изрязването с помощта на i-cut Suite-софтуера тук са изключително лесни, а предварително изготвените приложения, каквото е автоматичното конвертиране от RGB към CMYK, са повече от прекрасна възможност за елиминиране на многократно повтарящи се действия.

От особено значение за крайния резултат е финалният преглед на файла с цялостното оптимизиране
на техническите му аспекти за цифрова преса или принтер и залагането му в конкретната печатна машина заедно с координатите, необходими за основната и довършителната работа.

Повече информация можете да намерите на: www.esko.com

 
24.10.2011.
Автор: ProPack Magazine
0 Коментари
Таг :

Опаковъчни технологии

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар