Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Време е... да помислите за утреВреме е... да помислите за утре, за бъдещето на своите деца. По това време на годината всеки родител на седмокласник или осмокласник поставя пред себе си една, но за сметка на това съдбоносна, задача – да избере в каква насока неговото дете ще продължи образованието си. Нелек избор, който ще очертае бъдещата му реализация в професионален аспект.

Частна професионална гимназия по мултимедия, компютърен графичен дизайн и анимация – София, предлага професионална реализация на вашите деца в частни и държавни фирми, занимаващи се с експлоатация и администрация на компютърни системи, монтаж и сервиз на компютри; самостоятелна дейност по инсталиране, поддържане, обслужване и администриране на всякаква компютърна техника и мрежи; представители на фирми – дистрибутори на хардуер и софтуер, и на фирми, занимаващи се с рекламна дейност, графика, анимация, ефекти, мултимедия, аудио, ТV и мултимедийни студиа, уеб провайдери, издателски къщи и др.

Срокът на обучение е 5 години, като през този период учениците развиват и усъвършенстват своите възможности в две основни направления:

Общообразователна подготовка – провежда се по утвърдени от МОМН учебни програми от висококвалифицирани преподаватели, назначени с конкурс.

Професионална подготовка – провежда се по авторски учебни програми, утвърдени от МОМН.

По време на обучението, в зависимост от избраната специалност, учениците получават задълбочени знания по:
-           класически и мултимедийни компютърни архитектури, периферия и мрежи, изградени със съвременни градивни елементи и перспективни схемни решения;
-           програмиране на структурни и обектно-ориентирани езици, операционни системи, бази данни и съвременни информационни и мрежови технологии;
-           рисуване, цветознание и структурна комбинаторика, шрифт и графичен дизайн и рисувана анимация;
-           режисура, операторско майсторство, компютърен монтаж и др.;
-           цифрова обработка на аудио, видео и фотоизображения, дву- и тримерна реалистична компютърна графика, дизайн и анимация.
-           презентационна и интерактивна мултимедия в локална и интернет среда, уеб дизайн, е-приложения и др.

По всеки специализиран предмет се разработват индивидуални проекти по зададени теми, които отразяват решаването на конкретни практически задачи и оформят индивидуалната практическа насоченост на обучението на всеки ученик в среда, близка до реалните условия.

В допълнение преподавателският екип, състоящ се от висококвалифицирани преподаватели, организира допълнителна професионална подготовка в безплатни извънкласни форми за сертфикационни изпити на MS IT Academy, Cisco Academy, Adobe Photoshop.

Предвидено е и интензивно изучаване на английски език през целия курс на обучение:
-           В VIII клас 17 часа седмично по програмата на езиковите училища. От IX до XII клас повечето предмети от професионалната подготовка се изучават на английски език. Изучава се втори чужд език.
-           Нивото на овладяване на езика позволява след кратки извънкласни форми полагане на сертфикационни изпити за TOEFL, FCE, CAE, CPE и IELTS Cambridge Certificate.

Класиране и записване: до 31.05.2012 г. (или до 04.08.2012 г. при наличие на свободни места). 

София, ж.к. Младост 1( последна спирка на МЕТРОТО)
ул. Методи Андонов(в сградата на 10 СОУ „Теодор Траянов“)
тел. 0888 374 238; e-mail: info@codam.netwww.codam.net

 
14.05.2012.
Автор: ProPack Magazine
0 Коментари
Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар