Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Опаковки на шоколад и цветни моливиКомплект ученически пособия за рисуване

За основа на всяка опаковка е из­ползвана шестоъгълната форма, ко­ято имитира тази на молива като едно от основните пособия за рису­ване. Тази форма е удобна и по чисто практични причини, тъй като се оп­тимизира максимално използваемо­то пространство в опаковката. Тук са представени опаковките на пълен комплект пособия за рисуване, включ­ващи: кутия с моливи, кутия с пасте­ли и кутия с акварелни бои с пристав­ка за смесване и размиване, закрепена с магнит за дъното на кутията.

По отношение на дизайна детски­ят облик на комплекта е изграден на базата на топлите и ярки цветове, с които са боядисани кутиите. Обща­та картина се допълва от характе­рен за детския ръкопис плътен и сти­лизиран шрифт на надписите.

Опаковка за луксозни шоколадо­ви бонбони

При този проект от една разгъвка могат да се получат няколко различ­ни опаковки в зависимост от вида на опакования шоколад. Структура­та придава хармония и завършеност на продукта, като същевременно уле­снява производствения процес.

Различните видове шоколад са представени и отделно от общата кутия в самостоятелни опаковки. Ди­зайнът на кутията придава на про­дукта луксозен характер, което пра­ви бонбоните подходящи за подарък.

 
16.10.2011.
Автор: ProPack Magazine
0 Коментари
Таг :

Образование, Дизайн на опаковката

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар